EL PISTOLER

L’Oest Americà . terra de promeses i de bandits , de sheriffs i de pistolers . I nosaltres al mig d’un duel a O.K Corral . Imaginem-nos l’escena , el sol  que ens crema fins i tot la nostra ombra , l’arbust ressec que vola per sobre el desert  i nosaltres  a punt de disparar el nom d’un dels nostres companys.

Ens posem en cercle, òptim un grup mínim de deu persones, un dels jugadors comença i “dispara “ el nom d’algun dels participants , que ràpidament, s’ajupirà. Aleshores les persones que queden a dreta i a esquerra respectivament de la persona que s’ha assegut a terra , han de dir-se el nom . La persona que digui el nom de l’altre més ràpid  és qui guanya. La persona que perd es queda al terra i la persona que estava asseguda  es posa de peu i el  joc segueix fins que només quedi un .

En resum un bon joc de presentació on  la nostra memòria i els nostres reflexos ens faran sobreviure al Salvatge Oest.