Burrito Bison, wey!

Com lliguen els ossets de gominola amb un brau embraonat? La solució a Burrito Bison! No cal aprendre massa regles per jugar a Burrito Bison, tant sols amb un clic de ratolí n’hi ha prou.

L’objectiu del joc és anar aplicant millores al nostre protagonista per tal de fer-lo arribar amb el mínim temps possible fins a la pantalla final. La mecànica és molt simple, situat a sobre del ring hi tindrem el nostre toro particular, i amb el marcador de potencia l’haurem de llençar contra les gominoles. Cada cop que caigui sobre una d’aquestes el farà rebotar enlaire, d’aquesta manera anirà avançant fins que toqui al terra i perdi tota la velocitat.

A mi particularment, no m’agraden aquest tipus de jocs (com “Flight” o “Catapult Madness“), però en aquest he observat unes millores molt notables envers els altres d’aquestes característiques. Molta interacció amb els personatges que surten i un fàcil avanç del joc. Molts cops en aquests jocs es fa etern arribar a poder completar les millores del protagonista i en aquest és força assequible.

Us deixo la intro del joc, que té una música molt motivant.

PD: Ara que me n’adono, aquest joc té nom de “Rancho Mejicano”.