Sugar Sugar

Avui un joc força dolç, Sugar Sugar, d’acord l’acudit era fàcil, però si no el faig em moro.

He trobat aquest joc, gràcies a la recent afició que tinc de mirar-me les aplicacions més populars de l’iPhone. Durant unes setmanes, vaig està veient que un joc anomenat Sand Slides estava encapçalant les llistes de jocs mes descarregats i vaig decidir baixar-lo.

En primera instància no feia massa bona pinta però poc a poc vaig anar agafant-hi el ritme i no està gens malament.

La dinàmica de Sugar sugar és molt fàcil, has de posar dins la tassa de cafè els granets de sucre que li corresponen. Per tal de fer-ho hauràs de traçar línies sobre la pantalla per anar distribuint-los. Segur que al principi us semblarà simple però ja veureu com la cosa es complica ràpidament.

Pels impacients, aquí teniu un vídeo amb tots els nivells: