Duolitari

Hola!! El cansament mental m’ha portat a buscar parella de joc per fer una molt bona adaptació del joc del solitari. Es tracta d’un bon repte competitiu on penses l’estratègia i l’altre jugador ha d’intentar aconseguir fer la mateixa. I és que reinventar els jocs clàssic barrejant-los entre ells porta a un sempre porta a un resultat sorprenent.

Es tracta de saltar per sobre d’una fitxa per capturar-la sempre i quan la següent casella estigui buida.
En primer lloc agafem un paper quadriculat i un llapis i col·loquem en els quadrets els números de l’1 al 20 de manera què, seguint l’ordre correlatiu dels números, es pugui  anar saltant per sobre de tots tal i com veiem a la foto.
En segon lloc, fem la mateixa quadrícula en un altre paper substituint els números per rodones i el passem a l’altre jugador, que haurà de marcar amb fletxes el recorregut que cregui adequat per saltar per sobre de totes, començant d’allà on vulgui.
Després de fer-ho els dos jugadors, guanyarà el que hagi aconseguit capturar més fitxes del tauler de l’oponent.
Cal dir, que una vegada col·locada una fletxa, no hi ha marxa enrere, així que ja us hi podeu deixar el cap!!!