La reina de les Vaques

Ens reunim en una sala no massa gran i ens asseiem en cercle. Dos voluntaris , surten fora de la sala i expliquem als participants el joc . S’invita a una de les persones que està fora a entrar a la sala i asseure’s en una cadira que quedi lliure. Se li explica que som un ramat de vaques i que l’hem escollit com a la nostra reina.La reina evidentment és la que crida més fort de totes . Aleshores entra l’altra participant i li direm que té tres oportunitats per saber qui és la nostra reina. Per fer-li més difícil tots cridarem a la vegada . Les dues primeres vegades cridarem tots alhora però la ultima vegada ens quedarem tots callats fora de la nostra reina que mugirà sola.

Interessant veure la cara que posa la persona afectada , però més divertit encara  sentir aquells que ja sabien el truc i s’han equivocat.