Games in London

Us escric aquest article tot just després de veure un grandíssim partit de futbol entre l’Arsenal i el F.C.Barcelona. Deixant de banda el gran espectacle amb el que ens han obsequiat des de Londres, no he pogut evitar comentar dues propostes d’aquesta gran ciutat què, si podeu, heu de gaudir.

Per una banda, del 19 al 27 d’aquest mes, al London Bridge trobareu una selecció de Jocs Victorians. Segons la informació que he pogut recollir allà i a la web d’aquest mític pont, es tracta d’un recull de jocs tradicionals de l’època Victoriana a l’espai expositiu del recinte que estarà al servei de tothom per poder jugar. Perfecte per passar una molt bona estona en un dels llocs més reconeguts del món.

D’altra banda vull recomanar el Pollocks Toys Museum. En aquest Museu trobareu moltíssimes joguines antigues, jocs tradicionals de tauler i un impactant nombre de teatrets de cartró. És realment un racó preciós que s’ha de visitar si teniu l’ocasió. El Museu, per tal que l’ubiqueu, està un parell de carrers més avall del British Museum. Sobretot heu de tenir en compte que el Museu tanca a les 17:00h i val la pena anar-hi amb temps per amortitzar els 5 lliures que costa l’entrada.

Ja sabeu, sigui com sigui i si teniu pensat anar a Londres algun dia, aprofiteu!!