Cursa d’orientació a la Serra del Corredor

El Club Esportiu d’Orientació Oros de Mataró ha preparat una cursa d’orientació a la Serra del Corredor. Es tracta d’un Roaining per a equips de 2 a 5 persones.

Per tots aquells que desconeguin el significat de la paraula Roaining, dir que es tracta d’una cursa d’orientació a la muntanya en que els equips han de desplaçar-se a peu (caminant o corrent) per aconseguir el major nombre de punts possibles.

Les puntuacions s’obtenen passant per una sèrie de fites (controls) dins del temps màxim estipulat per la organització.

L’ordre en que els equips arriben a les fites no està estipulat, i per tant cada equip pot triar quin recorregut vol fer. En funció a la seva localització i dificultat per arribar-hi, “valen” més o menys punts.  Es fa evident que el treball en equip, l’estratègia, saber moure’s per la natura és el més important.

Si voleu provar-ho, passar-vos-ho bé i gaudir de bones vistes del Montseny i de la Serralada litoral, el dia 28 de novembre, teniu una oportunitat a la Serra del Corredor!

Aquí en trobareu més informació per poder anar-hi, i si… us fan falta uns consells bàsic per poder córrer, també hi trobareu un apartat dedicat a això a la pàgina del club organitzador, i si…voleu veure algunes fotos d’esdeveniments d’aquest tipus aquí en trobareu algunes, i si…voleu saber qui organitza a nivell federactiu a Catalunya tot aquest tema només cal que us poseu en contacte amb la  Federació de Curses d’orientació de Catalaunya (FCOC), i si… ho voleu saber a nivell internacional mireu la web de la IRF (International Roaming Federation) i si…voleu llegir un article més extens sobre Roainig, només cal que cliqueu el primer pdf que trobareu en aquest enllaç i si.. voleu el  reglament del 2010 de la FCOC només heu de clicar aquí.

I per acabar, alguna imatge més…