El rescatador

Converteixe-te amb tot un “rambo” jugant a Hostage Crisis, un joc flash on hauràs de demostrar el que vals en cada moment del joc.

L’objectiu es molt fàcil, rescatar a totes les noies raptades. La forma de fer-ho, ja només depèn de tu.

Després d’un ràpid tutorial (si vols pot durar 50 segons), on t’ensenyaran a utilitzar les tecles per moure’t, l’arma disparadora i les possibles bombes per aniquilar als enemics, ja estaràs preparat per sortir al terreny i rescatar a les donzelles.

Amb una estètica bastant retro, el joc es molt trepidant, ja que combina, la mobilitat ràpida del personatge principal, l’us del ratolí i el teclat a l’hora i si a tot plegat i afegim que després de cada mort el nostre rescatador reneix ràpidament amb dos clics, la cosa fa que jugar-hi sigui molt emocionant.

Recomanació: No el vulgueu fer tot de cop, aneu fent parades durant el dia i una pantalleta de tant en tant.

PD: Aquí teniu un vídeo amb el tutorial del joc (a partir del minut 1:04).