Dos concursos per la Jocjoc de Tona

Diumenge vinent és la fira Jocjoc de Tona. L’organització s’ha inventat una moneda especial, el Jocjoc, uns bitllets que tenen curs legal durant el dia a qualsevol de les parades. Cada Jocjoc equival a 1€. I proposen dos concursos per aconseguir-los:

Concurs 1: penja i fotografia el cartell. Vols guanyar un lot de jocs valorat en 50€? Descarrega’t el cartell de la fira, imprimeix-lo i penja’l en un lloc públic (a un centre educatiu, a la porta d’una botiga, o un centre cívic…). Després fer-li una foto i envia-nos-la al facebook de la fira. Entre tots els participants sortejarem 50 Jocjoc amb el que podràs fer-te un bon lot de jocs.

Concurs 2: fes la teva espelma. Ja sabeu que enguany fem 10 anys. Podeu aconseguir 150 jocjoc que podràs bescanviar en qualsevol de les parades de la fira. Per aconseguir-ho només has de fabricar una espelma de papiroflèxia (si vols tens un model aquí) i portar-la al punt d’informació el dia de la fira posant el teu nom, un telèfon i un correu electrònic per poder contactar. I si no la vols fer a casa, la podràs fabricar el mateix dia de la fira. A les 13:30 celebrarem els 10 anys amb una bufada d’espelmes conduïda per Pep GómezJaume Barrii triarem una de les espelmes que s’hagin construït.

Us animeu a participar?