A petar bombolles!

La setmana passada vaig estar jugant durant alguna tarda a Touch the Bubbles 3. Desconeixedor total de les dues primeres entregues d’aquest joc, vaig decidir donar-li una oportunitat. Per sorpresa meva m’hi vaig estar més estona del que hem plantejava inicialment, fet que hem porta a escriure-us sobre ell.

Soc d’aquelles persones que quan troba quelcom per la xarxa que li costa d’aconseguir hi dedico un cert temps. A l’inici no vaig donar massa valor al joc que us presento avui, però un cop immers i superats els primers nivells (força assequibles) la cosa canvia i comencen les complicacions.

El joc es ben simple, tant sols cal anar recollint les bombolles que apareixen a la pantalla. Cada principi de nivell pots visualitzar on estan situades i quins són els impediments que et trobaràs (passos estrets, punxes, parets que canvien de dimensió, etc.). A banda de la mecànica s’ha de tenir en compte que la rapidesa en recollir les bombolles te la recompensaran amb més punts.

En aquest joc, igual que en molt d’altres últimament, tens el teu espai d’èxits aconseguits, on la màquina et planteja diversos reptes que si superes durant el joc et recompensa amb premis virtuals.

Aquí teniu un vídeo d’un jugador que agafa les bombolles amb una rapidesa extraordinària.

Es el joc ideal per demostrar les vostres habilitats oculo-manuals amb el ratolí als vostres companys. Per cert, Ha de ser molt complicat passar-te els nivells d’aquest joc amb la superfície tàctil del ratolí, aviam qui s’hi atreveix!