Construeix les teves joguines

Fa uns quants anys, en Francesc Martin i jo vam començar a escriure un llibre amb propostes concretes per construir joguines. Cadascú va aportar la seva experiència: ell totes les propostes amb material reciclat que té a la seva plana i la seva capacitat per treure joguines de qualsevol lloc; jo la meva experiència en els tallers de joguines que hem fet a diferents esdeveniments usant el material quotidià més senzill i els coneixements de jocs tradicionals d’arreu.

I al grup s’i va afegir la Bernadette Cuixart que va il·lustrar cadascuna de les passes i les va reconstruir per poder fer les fotografies.

El resultat és un llibre editat per Estrella Polar amb propostes senzilles i d’altres més complexes, explicades pas a pas perquè els nens sols puguin fer-les i d’altres que es poden construir conjuntament amb els pares.

Si voleu, podeu veure alguns exemples en aquestes planes interiors (són en anglès) tretes de la web de l’agència editorial. Què us sembla?

Nota: prometo avisar amb temps quan fem una presentació.