Torus

Surfejant per la xarxa, he fet un descobriment força interessant, Torus. Torus es una aplicació flash que ens ofereix la possibilitat de jugar al mític Tetris de Nintendo, però d’una forma que fins ara no havíem vist, construint una torre cilíndrica.

La mecànica es igual de simple que al joc original, girar les peces i ubicar-les on millor ens vagi per formar línies i així aconseguir la màxima puntuació.

En aquesta versió, ja que abans n’han sorgit varies, s’ha millorat el moviment de la columna, així com la de les 3 formes jugables que ens ofereix Torus. La primera forma de joc es la més coneguda, anar fent línies fis que el jugador ja no pot fer-ne més. També tenim l’opció de “netejar la pantalla” on la computadora haurà col·locat prèviament uns blocs que haurem de fer desaparèixer. Per últim la versió on el jugador disposa de 3 minuts per tal de fer el màxim de línies possible.

Un joc força atractiu que fa canviar la mentalitat de joc del del conegut Tetris per donar-li aquest original format en forma de columna. Amb una estètica agradable a la vista i una jugabilitat molt fàcil fa que sigui un joc perillós per les persones amb molt temps lliure.

A la pàgina principal del creador del joc podreu veure més projectes seus.