Resistent a la mines!

El joc flash d’avui, ja us avancem que requereix de molta habilitat, s’anomena Explosioneer. La finalitat que perseguim en aquest joc de 30 nivells, es transportar el nostre petit o petits homenets fins la porta de sortida.

La premissa bàsica per poder fer arribar el protagonista fins a la porta final de cada pantalla es que ho hem de realitzar ajudant-nos de mines explosives “Kowabonga!” com diria ell. Gràcies a l’ona expansiva que aquestes causaran sobre el nostre personatge el podrem fer saltar, avançar i/o superar els adversaris que ens anem trobant.

A mesura que anem superant la nivells, la dificultat es major i els elements a vèncer cada cop són mes complicats. Inicialment tot pinta molt fàcil, però poc a poc la cosa es complica més i més. Durant els diversos nivells, haurem de superar tot tipus d’adversaris, mini-robots, llums que ens fondran, robots més grans, el doble salt, etc.

Us deixo aquí un vídeo amb la introducció del joc.

PD: De les poques vegades que les explosions de mines serveixen per ajudar a algú.