Mes globus!

Aquí us presentem la nova entrega d’aquest gran joc de punteria. Agafant el mateix títol que el seu antecessor, More Bloons, són 50 nivells amb més globus per petar.

Sembla que en aquesta versió del joc la dificultat augmenta i bastant, no es tant sols una extensió de la primera versió sinó que la gent de “Ninja Kiwi” s’han esforçat per crear 50 noves pantalles per al nostre gaudi.

Recordar-vos que el vostre objectiu es petar tants globus com us demana el nivell i si ho feu, anireu passant pantalles fins el gran final. L’inamovible mico no pararà de llençar dards contra els globus tal i com vosaltres li demaneu!

Podeu trobar gent que s’ha treballat uns vídeos (part 1 i part 2) a mode de walkthrough per si us quedeu encallats en algun nivell. De vegades ve bé una ajudeta.

Intenteu no passar-vos-hi massa hores.