El rellotge de la torre

rellotgeM’agradaria saber de quin llibre vaig aprendre aquest joc. L’he usat molts cops durant els darrers anys i sempre m’ha funcionat molt bé (de fet és un joc del mocador sense mocador…)

  1. Per jugar calen dos equips d’igual nombre de participants que es disposen en 2 files separats uns 10 metres de distància. Al centre, entre les 2 fileres, es col·loca la persona que condueix el joc. Els membres de cada equip es numeren.
  2. El conductor diu : “El rellotge de la torre marca les…quatre!”, per exemple, els participants que tinguin aquest número surten corrent a fer una volta al voltant del conductor i tornen després al seu lloc.
  3. La primera persona que torni al seu lloc guanya un punt per al seu equip. Normalment es juga a 10 punts.
  4. Si el conductor del joc diu un número més gran que el nombre de participants, tothom haurà de sortir corrents, passar per darrere seu i tornar després al seu lloc. L’equip que ho aconsegueixi primer guanyarà tres punts.

Nota: la imatge és impagable. Es tracta d’una empresa de disseny de mobles canadenca.