Esdeveniments postvacacionals

maestroleonardo_06Homolúdicus és una petita empresa dedicada a la producció i venda de jocs de taula. Ara, per si s’avorrien, s’han empescat unes jornades de jocs de taula en un hotel. Les jornades reben el nom de Jornadas de homínidos, i explicat ras i curt, es tracta de 3 dies de jocs, un hotel, jugadors de tot l’Estat i molts jocs. Les jornades naixen amb voluntat de repertir-se cada any per les mateixes dates (aquest any seran de l’11 a 13 de setembre).

Si voleu més informació podeu consultar el seu web.

I per les mateixes dates la gent del Cae organitza la 7a setmana de jocs al carrer. Segons ens explica l’organització: “Durant uns dies, els jocs esdevindran els autèntics protagonistes a diferents carrers i places del centre de Manresa. Jocs per a tothom: nens i nenes, adolescents, joves i adults. I jocs de tot tipus: d’habilitat, de tauler, tradicionals, de diferents indrets del món, de caire esportiu, d’enginy, de cucanya, de cartes, etc”.

Les dates? Del 7 al 10 de setembre. Els horaris? De 2/4 de 6 a 2/4 de 9 de la tarda, jocs a les places per a tothom. I de 10 a 2/4 d’1 de la nit, jocs de cartes i de tauler per a joves i adults a la Plaça Major.

Nota: la foto l’he pres de la web xelu.net on hi ha un apartat de jocs molt interessant.

gdhzw3bar5