Pedra, paper, tisora a tres bandes!

Per jugar, Videojocs

Si si, tal com sona,  el Pedra, paper i tisora i contra tres oponents! El joc es diu BeatStreak3000, que ho podríem traduir com “Ratxa de Superació”. Amb el nom podem deduir que la cosa anirà encaminada a fer com més punts millor. Això si per fer-ho haurem de guanyar tots els desafiaments al mític joc Pedra, paper i tisora.

La dinàmica de joc es ben simple, si més no d’entrada. Per la part dreta de la pantalla aniran apareixent diversos símbols (els de pedra, paper i tisores), tant bon punt apareguin a la pantalla hauràs de pressionar la tecla corresponent a l’antítesi del que t’ha sortit, es a dir, si ha sortit pedra hauràs de prémer la tecla corresponent al paper. Això seria molt fàcil si tant sol existís una fila, però quan comencen a sortir símbols per tots cantons la cosa es complica i de quina manera!

Les tecles de joc són les següents: Q, W i E, per la primera fila. A, S i D per la segona fila i Z, X i C per la tercera i última fila. Aquestes estan disposades amb l’ordre en que sempre les hem anomenades Pedra paper i tisora.

Amb aquesta simple premissa, el jugador ha d’intentar sumar la màxima puntuació possible sense perdre la seva pròpia ratxa de duels guanyats consecutivament.

Aviam quants punts feu!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada