Pedra, paper, tisora a tres bandes!

Si si, tal com sona,  el Pedra, paper i tisora i contra tres oponents! El joc es diu BeatStreak3000, que ho podríem traduir com “Ratxa de Superació”. Amb el nom podem deduir que la cosa anirà encaminada a fer com més punts millor. Això si per fer-ho haurem de guanyar tots els desafiaments al mític joc Pedra, paper i tisora.

La dinàmica de joc es ben simple, si més no d’entrada. Per la part dreta de la pantalla aniran apareixent diversos símbols (els de pedra, paper i tisores), tant bon punt apareguin a la pantalla hauràs de pressionar la tecla corresponent a l’antítesi del que t’ha sortit, es a dir, si ha sortit pedra hauràs de prémer la tecla corresponent al paper. Això seria molt fàcil si tant sol existís una fila, però quan comencen a sortir símbols per tots cantons la cosa es complica i de quina manera!

Les tecles de joc són les següents: Q, W i E, per la primera fila. A, S i D per la segona fila i Z, X i C per la tercera i última fila. Aquestes estan disposades amb l’ordre en que sempre les hem anomenades Pedra paper i tisora.

Amb aquesta simple premissa, el jugador ha d’intentar sumar la màxima puntuació possible sense perdre la seva pròpia ratxa de duels guanyats consecutivament.

Aviam quants punts feu!