A la càrrega dels pingüins!

Per jugar, Videojocs

Massacre Penguin! Avui us ofereixo un joc de matances. La història es desenvolupa a través de 25 nivells que transcorren per terres glaçades. La missió que tens es protegir el teu “Castell iglú” dels pingüins que volen assaltar-lo.

A cada nivell s’hi afegiran més enemics i de diferents tipologies, terrestres, aeris, blindats, enormes, petits i ràpids, etc. A mesura que els aconsegueixis matar, podràs anar comprant armament, així com altres ajudes per poder aguantar les seves envestides.

Segur que molts de vosaltres heu jugat a jocs similars, la gran diferència que trobo en aquest i una de les principals raons per la qual el teniu aquí ficat es perquè es un dels pocs jocs d’aquest estil que pots arribar fins al final. M’explicare, he jugat a molts d’aquests jocs i mai havia pogut “passar-me’l” fins al final, els creadors sempre havien de posar un nivell suficientment dificil com per no poder superar-lo, en canvi  a Massacre Penguin pots arribar a l’últim nivell i acabar la partida sense ser el millor franctirador de l’exèrcit.

Per això us aconsello que el proveu i que hem digueu el que us sembla, a mi particularment m’ha enganxat força. Inclús després de passar-me’l encara tinc ganes de tornar a jugar-hi i així comparar i provar totes les armes que disposa el joc.

Aquí us deixo un vídeo tutorial que he trobat. Però millor es molt millor en viu, que no en vídeo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada