A la càrrega dels pingüins!

Massacre Penguin! Avui us ofereixo un joc de matances. La història es desenvolupa a través de 25 nivells que transcorren per terres glaçades. La missió que tens es protegir el teu “Castell iglú” dels pingüins que volen assaltar-lo.

A cada nivell s’hi afegiran més enemics i de diferents tipologies, terrestres, aeris, blindats, enormes, petits i ràpids, etc. A mesura que els aconsegueixis matar, podràs anar comprant armament, així com altres ajudes per poder aguantar les seves envestides.

Segur que molts de vosaltres heu jugat a jocs similars, la gran diferència que trobo en aquest i una de les principals raons per la qual el teniu aquí ficat es perquè es un dels pocs jocs d’aquest estil que pots arribar fins al final. M’explicare, he jugat a molts d’aquests jocs i mai havia pogut “passar-me’l” fins al final, els creadors sempre havien de posar un nivell suficientment dificil com per no poder superar-lo, en canvi  a Massacre Penguin pots arribar a l’últim nivell i acabar la partida sense ser el millor franctirador de l’exèrcit.

Per això us aconsello que el proveu i que hem digueu el que us sembla, a mi particularment m’ha enganxat força. Inclús després de passar-me’l encara tinc ganes de tornar a jugar-hi i així comparar i provar totes les armes que disposa el joc.

Aquí us deixo un vídeo tutorial que he trobat. Però millor es molt millor en viu, que no en vídeo.