Fer volar avions de paper

Aquest cap de setmana passat va ser molt i molt divertit. Crec que consideraré l’oportunitat de batejar el primer cap de setmana de juliol com el dia de fer volar avions de paper. I es que la setmana passada va arribar a mi un document molt bo.
Es tracta de 12 models d’avions de paper amb les instruccions d’allò més senzilles d’entendre.
Vaig poder organitzar un quants amics que no van dubtar en passar-se un mati construint i fent volar models d’avions de paper que no coneixien. I es que no sóc cap expert en quest art però d’això es tracte: d’aprendre.
Aquí us deixo les instruccions que vaig trobar per tal que organitzeu les vostres competicions i de pas, després de donar unes voltes, us deixo l’enllaç d’aquest blog on veureu vídeos i al final de tot, un joc de fer volar un avió de paper d’ordinador!!
Espero que us agradi tant com a mi.