Puces a les butxaques: Cartes sobre la taula


Puces a les butxaques és un dels blocs que podeu trobar dins del punt de trobada “Criatures” del diari “Ara” .

És un bloc amb l’objectiu d’explicar jocs que qualsevol família pugui jugar a casa seva, quan se’n van a passar uncap de setmana a fora, quan vénen els cosins, en festes d’aniversari, quan arriba l’estiu…

El va començar l’Oriol Ripoll i ara li ha passat el relleu al’Anna Castells. Els dos presenten jocs que els  donen voltes pel cap i per les butxaques com si fossin puces, preparats per sortir-ne fent un salt en qualsevol moment.

Us anirem referint alguns dels articles que es vagin publicant al bloc per a que pugueu gaudir-ne.

Avui, amb data de juny’10, un parell de jocs que es poden fer amb Cartes sobre la taula: l’Snif! i el Porc.

L’Snif va sortir referenciat també a jos.org en aquest enllaç, presentant-lo com a joc per jugar en una terrasseta. L’acompanyaven com a jocs per aquestes ocasions el Noranta-nou, la Finestra i l’Idiota.

També el podreu trobar anomenat Speed i jugar a la seva versió digital

 

 

Per si voleu referències dels publicats anteriorment: