Publicitat lúdica

El matí de dimecres passat va començar com qualsevol altre: arribar a la feina ben aviat, dir  “Bon dia” a tothom, però… alguna cosa estava passant a l’oficina!

Hi havia quatre persones sorpreses mirant una pantalla d’ordinador. Jo, que a vegades tinc un punt de xafardera, no vaig poder evitar d’afegir-me al grup a veure què passava…

Era un joc d’ordinador? I això els encuriosia tant? No em sorprèn que els pugui agradar un joc, però tant com per estar quatre persones mirant?

Hi havia d’haver alguna cosa més… Ai l’as! Era un joc d’ordinador publicitari! Però tenia tanta gràcia que estaven tots “enganxats a la pantalla” a veure què anava passant!

Us explico: una marca de gelats, ha dissenyat una publicitat en format de joc multimèdia. L’aventura és una joc de plataformes on cal anar agafant uns bombons de gelat al llarg d’una sèrie de pantalles.

El que el fa divertit és que les pantalles són d’espais de la xarxa que tots podem reconèixer: una web d’un hotel, un portal on es pengen vídeos, una aplicació des d’on es pot escoltar música, una botiga de roba, una web d’una estació d’esquí, d’una joieria…

 

 

 

La protagonista, vestida convenientment amb els colors del gelat (i fent-se un tip de menjar bombons!) es mou per les pantalles aprofitant-ne els elements: saltant quadres, volant amb ala-delta, conduint un cotxe, penjant-se d’un collaret com si fos una liana…

Al final, ens uns 5′-7′ s’acaba el joc  i tens el teu resultat…has aconseguit el teu objectiu!

I l’empresa de gelats? Per suposat que ha aconseguit el seu!

A mi m’ha sorprès la idea publicitària, m’ha agradat com havien resolt el joc (alguna de les coses que feia “la noia” et fan somriure al llarg de la partida), vaig demanar que me l’enviessin, segurament que li enviaré als meus amics, n’he fet aquesta “entrada” a la web… crec que no hi ha dubte que sí que han aconseguit el que volien!

Per si algú el vol provar, trobareu el joc en aquest enllaç