Avui fem 8 anys!

Avui fa 8 anys que amb el Rafael Badia fèiem la primera entrada a aquesta plana. Des de llavors n’hem vist de tots els colors i amb tota mena de sistemes: la primera web estava feta amb dreamweaver, després vam passar-nos a joomla i a mambo, i ara estem fent-la amb un wordpress amb una plantilla pròpia creada per l’equip de Nice to meet you.

I pel que fa als continguts també hem passat per moltes fases. L’actual, des de fa un parell d’anys, és la que estem fent l’equip de Jocs al segon, on intentem donar contingut original i en llengua catalana sobre jocs i tot el que es belluga al seu voltant.

A tots els que ens heu anat seguint des de fa anys, gràcies per ser-hi, per comentar i visitar-nos. Nosaltres continuarem amb força durant uns quants anys més. Fareu el camí amb nosaltres?