Hambo

Gran joc de paraules en aquest joc flash, Hambo, com aquell que ho compara amb en Rambo. El protagonista és un porquet armat fins les dents amb tot tipus de material bèl·lic, granades, C2, pistola, Uzi, de tot.

Al pobre protagonista l’hi han raptat el seu millor amic i està disposat a salvar-lo i per això farà us de tot el seu armament. A cada pantalla disposarà de diferents tipus i quantitats de munició, amb la qual s’haurà d’espavilar per carregar-se als soldats porquets.

Aquest joc hem recorda molt al Fragger, però amb disseny porquet, amb una mica d’argument i amb algunes armes amb les que relacionar-te, no es tant sols llençar granades a tort i a dret, aquí cal pensar una mica on dipositar cada arma i quan usar-la.

Us deixo els vídeos de com passar-se el joc, però no us els recomano massa, perquè sou Hambo i Hambo pot amb tot! Part 1 Part 2