Island Survival

Supervivència, amb aquesta paraula en tenim prou per definir el joc que us presentem avui, Island Survival. El nostre particular protagonista, que té una certa retirada a Jack de la sèrie Lost,  ha de sobreviure en terreny hostil.

A cada nivell, d’un total de 12, trobarem al nostre petit homenet situat al mig d’una illa. La peculiaritat d’aquesta, és què, te la propietat de fondre’s, fins al punt que arriba a desapareixer per complet. La nostra finalitat és aguantar fins al final a sobre de l’illa. En cada un dels nivells l’illa serà de formes diferents i amb característiques que la faran especial. A favor d’en Jack tenim l’avantatge que durant el transcurs de cada pantalla podrà reconstruir l’illa gràcies a flocs de neu caiguts del cel (agafeu-los, que són de gran ajuda, sense ells es impossible passar de nivell).

Com comprovareu, el temps a sobreviure dependrà de cada nivell i ens trobarem amb situacions molt diferenciades, des d’una illa amb 4 blocs, fins a una illa construïda a base de torres, se que sona estrany, però és la realitat.

Island Survival, és un joc de fàcil mecànica i jugabilitat, això si, hi ha certs nivells que no són tant simples com aparenten.

Nota: No trenqueu el teclat al nivell 12.