Compte amb els claus i els trets!

Tant sols amb les fletxes! En aquest joc d’habilitat pura i dura, haureu d’usar només les fletxes de direcció. El protagonista d’Spikes tend to kill you“, és una caixa que haurem de transportar des del punt inicial de cada nivell fins al final de la pantalla.

Un bon joc on passar-hi llargues estones. Té aquell punt dels jocs d’habilitat que t’enganxa ràpidament fins desgastar les fletxes del teu teclat. Els primers nivells són un tutorial bàsic per aprendre que en aquest joc la destresa a l’hora de sobrepassar els obstacles i la precisió en fer els salts són la clau.

Des d’aquí us recomano que no feu tots els nivells del joc d’una tirada.  Amb l’opció de pausa, podreu fer parades per relaxar els dits i descansar la vista. 

A gaudir-lo.

PD: Si algun nivell us costa molt, no us desespereu.

PD2: Les frases que surten a cada nivell són molt bones!