Bloons 2.

Segona entrega i millorada del mític “Rebentaglobus”; Bloons 2.

En aquesta edició el notre particular mico llença dards, inclou moltes funcions noves i poders sorprenents. Gràcies a la combinació de diversos globus “bonus” el primat podrà fer llançaments inversemblants.

Una de les novetats més destacables d’aquesta entrega són dos botonets nous. El primer ens serveix per visionar la solució del nivell que ens proposa la màquina i el segon botó ens ofereix la possibilitat de lliurar-nos de passar el nivell.

A banda dels nous botons, aquesta edició també compta amb la incorporació de nous globus amb efectes força bons, globus amb abelles en el seu interior, globus multitoc, globus avió, inclús globus que fan canviar les lleis de la gravetat.

En aquesta aventura trobareu 8 móns diferents que visitar amb 12 nivells per món.

Podeu passar-vos unes llargues estones fent punteria de nou amb en Bloons 2.

PD:  Aquest jugador és un fora de série!