La Llamada de Cthulhu

El que tenen de bo les mudances és que fas neteja de les múltiples coses que has anat acumulant al llarg dels anys i quan de sobte et trobes aquell objecte o aquell record que creies  perdut  et  produeix un dolç regust de boca.

L’altre dia , removent caixes, vaig trobar una fulla de personatge  d’un joc de rol mític  ambientat  en els mons de HP Lovecraft.  : ” La  Llamada de Cthulhu”.

Es tracta d’un joc  basat en  els foscos anys 20 a Nova Anglaterra  , en una atmosfera neogòtica on conviu l ’aventura ,  la investigació i un  fantàstic punt de terror  de la mà de monstres  vinguts de les profunditats de l’espai .

La investigació , molt amena gracies als mapes , pot anar des de les   immenses biblioteques especialitzades en  temes ocults on podrem trobar el Necronomicon o bé en un cementiri de la ciutat d’Arkham , fins als carrers de la fantasmagòrica ciutat d’Innsmouth, junt amb el punt de por que segur ens farà passar uns molts bons moments … sempre i quant no ens separem dels  nostres companys d’ aventures…

Unes quantes coses més sobre el joc :

Va ser portat de la mà de JOC INTERNACIONAL l’any 1988  i s’ha convertit en un referent dels jocs de rol .

El  seu funcionament   és força àgil  i introdueix   l’original concepte dels  punts  de bogeria  que ens poden fer perdre el cap si ens topem amb algun dels citats monstres.

La utilització dels daus de cent cares també facilita el  seu funcionament.

Esperem que us ho passeu bé …i que   sobrevisqueu al pròxim article….