Aprèn a conduir!

Segur que tots heu vist algun capítol de la coneguda sèrie The Simpsons on ha sortit l’Otto, el conductor heavy del bus escolar. Doncs, avui us presento un joc on el podreu emular, es diu School Bus License i consta d’un seguit de pantalles on demostrar les teves habilitats al volant d’un bus escolar, un d’aquells mítics autobusos grocs americans.

Hi ha un total de 20 nivells a superar i un cop tots ben fets, se’t recompensarà la labor amb l’entrega de la llicència per poder dur el bus de l’escola.

Ja veureu que al principi no te res a veure amb la conducció normal d’un cotxe, el volant es molt sensible i amb poc que el toqueu us adonareu que el bus gira sol, caldrà una mica de pràctica abans no domineu el vehicle.

Les proves a superar fan referència a tots els aspectes de la conducció des de l’aparcament a la recollida de persones a les estacions de bus, les rotondes, les senyals i semàfors, etc.

Si supereu aquest test, de ben segur que sereu uns bons conductors. I si esteu motivats i voleu seguir amb el carnet, aquí teniu els tests de la DGT.

Si no us carrega el joc, cliqueu aquí.