Click and Point

Avui us presento un joc amb una dinàmica ben simple però alhora curiosa, es el “Click Point”. Aquestes són les normes bàsiques clicar i senyalar amb el ratolí.

El joc es tant fàcil de manejar que no necessita ni instruccions, ja que és purament intuïtiu, durant el transcurs de la partida aniran apareixent a la pantalla diverses icones, en unes i sortirà la paraula Point, en d’altres la paraula Click, així com també altres mots com ara Space, Drag, Drop, etc. Cada cop que surti una d’aquestes icones haurem de fer el que diu en ella, si hi diu Click, haurem de clicar-hi a sobre, si per contrapartida hi diu Space, haurem de pressionar la barra espaiadora.

Una de les particularitats, es que l’aparició de les icones es concorda amb el ritme de la base musical que s’escolta durant el joc. Això dona un punt molt notable al joc i el fa molt més entretingut.

Si no us ha quedat del tot clar, aquí teniu aquest vídeo on es veu perfectament el que s’ha de fer.

PD: Si aconseguiu superar la primera ona d’icones amb més de 30.000 punts podreu continuar jugant fins que no pugueu complir amb la tasca d’alguna de les icones.