Com es deu col·locar això?

Ahir, tant sols començar la setmana al comprovar la meva safata del correu, tenia un que prometia força. A l’assumpte i posava l’expressió, “És Boníssim!”. Evidentment i coneixent bé la persona de la qual rebia el mail, vaig obrir-lo tot seguit. El contingut del correu era un enllaç, el que us mostro a continuació. Us durà a un petit joc flash molt ben pensat, el Canufit, extret d’ajuntar les paraules Can-U-Fit, que vindria a traduir-se com Tu Pots Encaixar-ho.

Així doncs ja us podeu començar a fer la idea de que va el joc, d’encaixar peces. Aquest concepte d’encaixar varia segons el nivell (10 en total) i la dinàmica no és com al “Tetris” d’anar encaixant fins no poder més, sinó que el que perseguim a Canufit es encaixar les peces dins un espai limitat.

A banda d’encaixar-les, podem jugar amb els companys a veure qui ho fa amb menys temps, la puntuació serà més alta com menys segons tardem a resoldre l’enigma de com col·locar les peces dins els límits permesos. A mesura que vagis resolent els puzles plantejats, podràs accedir als nivells més complicats.

Un joc de curta durada amb el qual podràs demostrar la teva habilitat a l’hora d’ordenar i encabir elements allà on sembla que no hi cap res més.

Amb una simple pissarra i un dibuixos molt elaborats (sempre buscant el doble sentit entre imatge i peces utilitzades) fan que CanuFit sigui un joc per passar-hi una bona estona.

Si voleu continuar amb més nivells, tocarà pagar-los. De totes formes, hem de donar les gràcies pel que ens ofereixen.