Amb dues rodes

Divertit joc de carreres amb bicicletes, es el CycloManiacs. Aquest es un joc peculiar, amb una estètica molt elaborada i amb uns personatges molt ben caracteritzats i graciosos. Amb aquests elements es impossible que us resistiu a jugar durant molta estona a CycloManiacs.

La premissa bàsica es: Tú portes una bicicleta hi has de fer carreres. Però no només es tracta de conduir. A cadascuna de les carreres que disputaràs, tindràs objectius a realitzar (fer-la amb menys de 30 segons, o quedar entre els 3 primers o recol·lectar claxons,…).  Si aconsegueixes complir els teus objectius, aniràs descobrint noves pantalles i carreres, així com també nous personatges per triar a l’hora de fer la teva graella de sortida.

Es un joc llarg però que té la virtut de poder guardar-se i si sempre jugues amb el mateix ordenador podràs reprendre la partida allí on la vas deixar, sense tornar a iniciar el joc des del principi. A banda disposa de trucs i enginys per trobar nous jugadors i pantalles, a veure si els descobriu.

Si voleu saber com aconseguir tots els objectius de cada pantalla, aquí us deixo un usuari que a penjat els seus vídeos aconseguint tot els “èxits”.