Converteix-te en ninja!

Amb una sola tecla en tenim prou per esdevenir el millor dels lluitadors, si no t’ho creus, et convido a provar-ho a Nano Ninja. Aquest joc de simpàtica gràfica, està inspirat en aquest lluitadors ninjes que han de dominar totes les tècniques per tal de ser els millors, des de la velocitat fins la precisió, passant per la astúcia, seran les teves armes per esdevenir el més gran.

Si vols pots fer-ho amb tocs de ratolí, o si ho prefereixes pots anar-hi amb la tecla de la lletra “X”. De les dues formes pots dirigir el petit ninja cap a la victòria amb el monstre final. A mesura que vagis superant els diferents nivells, aniràs ascendint per dins de l’edifici per arribar al capdamunt i derrotar el mes gran dels enemics.

Les primeres partides a Nano Ninja són més complicades perquè has de tantejar l’objectiu a dur a terme dins de cada nivell, però un cop superades aquestes partides inicials, ja pots competir contra tu mateix (a mode d’ombra en el joc) i intentar rebaixar el temps total o el nombre de tocs de ratolí que fas al llarg de la partida.

Son reptes que un mateix es pot posar per fer més atractiu aquest ninja petitó.

Us deixo un vídeo d’un autèntic crack de les arts marcials!