Robot Wants Kitty

Robot busca gatet. Amb aquest títol se’ns presenta un nou joc amb format flash. Es un joc curtet d’entre 10 – 20 minuts, en el qual tu protagonista ets un robot i la teva finalitat es trobar el teu preciòs gatet.

A mesura que el joc avança el nostre estimat robot haurà d’anar aconseguint diferents habilitats, com ara una pistola, el doble bot, els coets laterals, etc. per poder anar superant els diversos entrebancs que li sorgeixin durant la seva aventura.

Un bon element del joc són els diversos punt per “guardar la partida” d’aquesta manera quan el robot cau a la lava o es ferit per un monstre podrà seguir des de l’últim punt on s’hagi guardat.

Després de veure alguns vídeos pel youtube del joc en qüestió m’he adonat que no cal matar a tots els monstres i no cal anar fins a tots els racons de la pantalla (que es divertit) per poder acabar el joc, es a dir, ni que la finalitat sigui trobar el teu gatet, poder aniquilar tots els monstres també es molt divertit!

Us deixo aquí un vídeo d’un robot ultraràpid