Home sheep home

La cosa va per modes. Un dia van ser els click and point i tot eren jocs d’aquest estil; un altre van ser els fets amb bolígraf i vinga jocs sobre fulls de paper; després van ser els retro… I ara li toca l’època dels multinivell.

Home sheep home el vaig descobrir a la plana de jocs de microsiervos (si no us heu passat mai, feu-hi cap una estoneta)  i em vaig esganxar al moment. La cosa és ben senzilla: heu de fer que tres xais passin d’una banda a l’altra de la pantalla. Per fer-ho caldrà usar els tres xais (de diferents pesos, grandàries i habilitats) i saltar els diferents obstacles que s’hi troba.

Sobretot m’agrada perquè no és un joc d’habilitat “pura i dura”, sinó que cal combinar-lo amb usar el magí per tal d’arribar a la fita proposada.

Si voleu podeu jugar-lo o aquí.