Exposició de jocs i esports tradicionals

Ahir  em va arribar la publicitat d’aquesta exposició que obrirà les seves portes a Saragossa el proper 12 de març. Sens dubte portant el segell de qui el porta (per qui no el coneixeu, en Fernando Maestro és una personalitat a nivell mundial pel que fa al coneixement dels jocs i els esports tradicionals) i coneixent la seva col·lecció i el coneixement que hi ha al darrere, val la pena apuntar-se la data i preparar-se per anar a Saragossa.

De moment apunteu-lo a l’agenda, que quan hi anem ja us explicarem com ha anat. Si voleu saber més podeu consultar el full volander.

Si voleu podeu saber més sobre el Museo de juegos tradicionales, la Asociación Europea de juegos y deportes tradicionales que hi ha al darrere i podeu escoltar al Fernando parlant sobre jocs tradicionals en aquesta entrevista.

[audio:https://www.jocs.org/r%c3%a0dio/20080521%20Museo%20de%20Juegos%20Tradicionales%20de%20Campo.mp3]