De punteria!

Avui he trobat un d’aquells jocs que sempre va bé recordar, s’anomena “Bloons”. Es del tipus “joc flash” per antonomàsia. Es un joc simple, amb un regles ben senzilles i que enganxa moltíssim.

Ets un mico que disposa d’una sèrie de dards. Amb els dards que et proporciona el joc, has d’aconseguir rebentar com a mínim el nombre de globus que et demana. Si ho aconsegueixes superaràs el nivell i podràs continuar amb el joc, si no ho acompleixes, ho podràs tornar a provar tants cops com vulguis.

A mesura que avances amb el joc, els nivells es van complicant, ja sigui amb el nombre de dards que et faciliten o amb els diferents obstacles que et trobes. La possibilitat de tornar a provar el nivell sense haver de començar de nou tot el joc, fa d’aquesta, una aplicació molt entretinguda.

Us deixo el vídeo d’un expert del tema. Quin campió!