9a Fira Jocjoc

n1569878849_30017031_2838Durant aquestes dues setmanes anirem informant-vos de les diferents activitats que podreu trobar a la 9a edició de la Fira Jocjoc, la fira del joc i la joguina diferents, que es celebrarà a Tona (Osona).

Avui i per tal d’ubicar-vos us explicaré a termes generals quins espais hi haurà a la Fira.

Com tota fira les parades de venda hi seran presents, en elles, els artesans exposaran les seves creacions (titelles, jocs de fusta, jocs de tauler, jocs infantils, malabars, jocs intel·ligents, etc). Un altre espai de la Fira està destinat a fer demostracions i campionats, que, com el seu nom indica serveix per aprendre jocs nous i poder provar-los i per demostrar les nostres habilitats en algun joc. També podrem crear la nostra pròpia joguina als tallers que es realitzaran per la Fira i fins i tot participar a concursos relacionats amb la creació de jocs.

Si voleu saber més de la Fira visiteu la web de l’esdeveniment o feu-vos amic seu al facebook.

29 de novembre, ja el podeu marcar al calendari.

Una Fira on passar tot el dia jugant amb bona companyia.