Neurones compartides

23112009Neurones compartides és un joc que vam fer l’empresa PAITÉS JOCS (que ara es diu Jocs al segon) a finals del 2008 per mostrar totes les feines fetes durant aquell any.

Com diuen les instruccions:  <<Quan s’acaba un any hi ha qui agafa les fotos del que ha fet i les desa a un àlbum per conservar-ne els records>>. Així que després de tancar el 2008, vam posar totes les fotografies de les activitats que havíem fet aquell any dins d’un joc que a més de divertir, serveixi per generar noves idees.

El material de joc és un munt de targetes amb dues cares. A cada una d’elles, a un costat podem trobar una imatge (de les activitats que van fer durant el 2008) i a l’altre, una paraula que determina una categoria (“animal”, “nom de persona”,…).

Cada jugador cal que agafi un llapis i un paper.

La mecànica de joc és senzilla:

1- Cal barrejar totes les cartes i col·locar-les en una pila al centre de la taula amb les fotografies cap amunt.

2-Es gira la carta superior de la pila i es deixa al seu costat de manera que es vegi la paraula que hi ha escrita al darrera, “la categoria”.

3-Cada jugador ha d’escriure en secret una paraula que relacioni la imatge i el concepte mostrat.

4- Cada jugador diu la paraula que ha escrit i compta tants punts com persones hagin escrit la mateixa que ell.

Si veieu que les vostres neurones no les teniu gaire compartides i costa molt que coincidiu, podeu pactar escriure més d’una paraula al paper (fent llistes de 4 paraules per exemple).

Bona pensada!