Jocs a RAC1 (1)

foto-dels-jocs_900Cada divendres faig una secció a El món a RAC1. Cada setmana regalarem un joc de taula gentilesa de la botiga de jocs La pcra. Aquesta setmana ha tocat el torn a Cerdos al galope, un joc on cal fer portar un porc al cap d’una cursa per agafar més menjar que la resta. I enllaçant amb el tema del joc, hem parlat de jocs de recorregut. Si voleu, podeu anar sentint el programa i seguint els enllaços quan toqui.

Podeu escoltar el programa aquí:

[audio:https://jocs.org/wp-content/uploads/2009/07/jocs-de-recorregut.mp3]

El  joc del Sho

  • Una fotografia feta per l’explorador Heinrich Harrer, l’escriptor del llibre “set anys al Tibet” durant els anys 50
  • Unes instruccions del joc
  • Per comprar-lo

L’skelly

El rarámuri i la cursa de bola

Oques històriques