Llocs de jocs a RAC1

Botiga, Hem anat, On anar

Avui al Via lliure de RAC1 parlarem d’on podem anar a comprar jocs de taula. Per fer-ho parlarem d’on informar-se, on provar els jocs i on anar-los a comprar.

Per informar-se:

  • Laboratorio de juegos: fan anàlisi exhaustius de molts dels jocs de taula que proven a la ludoteca Tecla Sala d’Hospitalet.
  • Jugar al cuadrado és el bloc de la botiga Jugarxjugar que es troba a l’Avinguda Gaudí de Barcelona. És un botiga portada per uns jugadors (l’Alfred i el Jordi) que encomanen les ganes de jugar.
  • Jugar en pareja: es dedica, sobretot, a jocs que pots fer amb dues persones (i alguns amb més persones).
  • La ficha roja: és un dels meus preferits. No parla només de jocs i fa ressenyes sinó que hi ha molta informació cultural relacionada amb el món del joc i dels de taula en particular.
  • 5 minutos por juego: un videobloc portat per l’Stephan Cittadino on, sobretot, ell va explicant jocs de taula a través d’uns videos molt elaborats.
  • Boardgamegeek: i és una enciclopèdia de jocs de taula feta per col·laboradors d’arreu del món amb la informació bàsica, fotografies, les instruccions, informació complementària… etc.

Per provar els jocs:

Per comprar els jocs:

Avui només podrem comentar alguns llocs. Aquí hi trobareu la llista col·laborativa dels llocs virtuals i físics on es poden comprar jocs.

Actualització: Si voleu podeu escoltar el tall del programa:

[audio:http://www.jocs.org/wp-content/uploads/2011/02/20110213 Llocs de jocs.mp3]

 

5 pensaments sobre “Llocs de jocs a RAC1

  1. A http://www.mesadejuegos.es hi ha la opció d’entrar events, ara mateix hi ha poca cosa perquè només entro jo events, però qualssevol usuari pot entrar-los i editar-los.

    Igualment, si algú m’envia un event amb texte i cartell per mail, jo l’entraría a la web jordi[punt]berges[arroba]mesadejuegos[punt]es . De lo que no tinc temps es de estar pendent de trovar els events.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada