Llocs de jocs a RAC1

Botiga, Hem anat, On anar

Avui al Via lliure de RAC1 parlarem d’on podem anar a comprar jocs de taula. Per fer-ho parlarem d’on informar-se, on provar els jocs i on anar-los a comprar.

Per informar-se:

  • Laboratorio de juegos: fan anàlisi exhaustius de molts dels jocs de taula que proven a la ludoteca Tecla Sala d’Hospitalet.
  • Jugar al cuadrado és el bloc de la botiga Jugarxjugar que es troba a l’Avinguda Gaudí de Barcelona. És un botiga portada per uns jugadors (l’Alfred i el Jordi) que encomanen les ganes de jugar.
  • Jugar en pareja: es dedica, sobretot, a jocs que pots fer amb dues persones (i alguns amb més persones).
  • La ficha roja: és un dels meus preferits. No parla només de jocs i fa ressenyes sinó que hi ha molta informació cultural relacionada amb el món del joc i dels de taula en particular.
  • 5 minutos por juego: un videobloc portat per l’Stephan Cittadino on, sobretot, ell va explicant jocs de taula a través d’uns videos molt elaborats.
  • Boardgamegeek: i és una enciclopèdia de jocs de taula feta per col·laboradors d’arreu del món amb la informació bàsica, fotografies, les instruccions, informació complementària… etc.

Per provar els jocs:

Per comprar els jocs:

Avui només podrem comentar alguns llocs. Aquí hi trobareu la llista col·laborativa dels llocs virtuals i físics on es poden comprar jocs.

Actualització: Si voleu podeu escoltar el tall del programa:

[audio:http://www.jocs.org/wp-content/uploads/2011/02/20110213 Llocs de jocs.mp3]

 

5 pensaments sobre “Llocs de jocs a RAC1

  1. A http://www.mesadejuegos.es hi ha la opció d’entrar events, ara mateix hi ha poca cosa perquè només entro jo events, però qualssevol usuari pot entrar-los i editar-los.

    Igualment, si algú m’envia un event amb texte i cartell per mail, jo l’entraría a la web jordi[punt]berges[arroba]mesadejuegos[punt]es . De lo que no tinc temps es de estar pendent de trovar els events.

Deixa un comentari