El Déu de l’amor

Per commemorar que ahir va ser el dia dels enamorats, avui un joc acord amb la data, Cupid Loveheart.

Pels qui no coneguin qui és el personatge que presentem aquesta setmana, aquí teniu un enllaç per documentar-vos. L’equivalent romà a la deessa Afrodita, en arriba carregat d’aventures.

Per poder jugar no fa falta ser un expert en les arts amatòries ni res per l’estil, tant sols cal tenir certa habilitat en moure el ratolí (aconsello jugar-hi amb un ratolí manual en comptes del Touch Pad dels portàtils, encara que si no en disposeu, no és imprescindible).

El nostre amic amb ales, no pararà de disparar fletxes i nosaltres l’hem d’ajudar a que aquestes arribin als cors que apareixeran per la pantalla, movent-lo per tota la pantalla haurem d’aconseguir recollir tants cors com puguem i eliminar els enemics que ens vagin sortint.

És una mescla entre el nivell 12 del Super Mario Land de la Game boy (mirar a partir del minut 10:08) i l’Space Harrier de la Game Gear, però amb una animació flash molt més actualitzada, evidentment.

Un joc per dedicar-hi 10 minutets i desconnectar de les obligacions.