Construeix les teves joguines

Llibres

Fa uns quants anys, en Francesc Martin i jo vam començar a escriure un llibre amb propostes concretes per construir joguines. Cadascú va aportar la seva experiència: ell totes les propostes amb material reciclat que té a la seva plana i la seva capacitat per treure joguines de qualsevol lloc; jo la meva experiència en els tallers de joguines que hem fet a diferents esdeveniments usant el material quotidià més senzill i els coneixements de jocs tradicionals d’arreu.

I al grup s’i va afegir la Bernadette Cuixart que va il·lustrar cadascuna de les passes i les va reconstruir per poder fer les fotografies.

El resultat és un llibre editat per Estrella Polar amb propostes senzilles i d’altres més complexes, explicades pas a pas perquè els nens sols puguin fer-les i d’altres que es poden construir conjuntament amb els pares.

Si voleu, podeu veure alguns exemples en aquestes planes interiors (són en anglès) tretes de la web de l’agència editorial. Què us sembla?

Nota: prometo avisar amb temps quan fem una presentació.

7 pensaments sobre “Construeix les teves joguines

  1. Me parece fantástico, primero hay que aprender y enseñarle a nuestros peques que no hace falta gastar fortunas en juguetes para pasarlo bien. Mi padre siempre nos cuenta como desde pequeño aprendió a fabricarse cochecitos de madera, balones hechos con calcetines, jugaban a las chapas, a las canicas con piedritas redondas, a ver quién llegaba más lejos tirando las piedritas al río, etc. etc. etc. Me parece genial que se recupere todo esto que se ha ido perdiendo y además es un momento para aprovechar con nuestros hijos, compartimos el juego y la construcción ¿qué más podems pedir? Gracias por hacer libros como éste. Ya me pido uno!!!

  2. Ja l’he demanat. Moltes felicitats pel llibre.Al meu poble diuen que quan en una olla poses coses bones, el resultat no pot ser “roïn”.Dos cracks junts: un bon llibre.
    Una forta abraçada
    PD: bloc nou no?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada