Jornada de portes obertes del #gamifimaster

Publicitat del màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l'educació

Aquest proper dissabte 1 de juny, celebrarem a Enti la jornada de portes obertes de la 1a edició del Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació. Durant aquesta jornada de portes obertes explicarem el funcionament del màster, presentarem el seu professorat i resoldrem tots els dubtes que puguin sorgir.

Però volem que a més sigui una jornada formativa i de trobada entre professorat que utilitza el joc, la gamificació i la tecnologia en qualsevol situació d’aprenentatge.

Així que hem preparat una desena de tastets d’experiències per tal de conèixer alguns dels formadors del màster i descobrir alguna de les seves propostes.

Horari: de 10 a 13h

Lloc: Enti UB – Diputació, 231 , 08007, Barcelona

Escaleta de la jornada:

10h – Presentació del màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació. A càrrec dels seus directors Oriol Ripoll i Pere Cornellà.

11h – Tastets d’experiències d’ABJ i gamificació. Cada participant en podrà fer 4. Cada experiència durarà 30’ i es treballarà en petit grup per tal que es pugui preguntar, demanar i observar i provar el que es proposi.

13h – Comiat lúdic

Vols venir a viure aquesta Jornada de portes obertes tan lúdica? Doncs apunta-t’hi seguint aquest enllaç. I també  pots demanar més informació sobre el màster escrivint a masters@enti.cat.