Actualització de jocs al Via lliure de Rac1

Loony Quest
El darrer trimestre han sortit al mercat força jocs amb molta qualitat i d’altres que ja tenen uns dies estan d’actualitat. Avui al Via Lliure hem triat els més interessants pensant que puguin jugar-los una família o un grup d’amics no especialment jugadors.

Loony Quest,distribuït per Asmodee, un excel·lent joc on cal dibuixar, però on no cal saber dibuixar. Un joc del que es poden treure bones idees sobre com es crea un joc.

Mercurio, l’editorial que publica Speed cups actualment està fent un concurs de creació de noves cartes. Un joc trepidant per a tota la família amb una mecànica interessant.

Game wizard és un joc de plataformes però que té una aplicació molt interessant: el jugador pot fer-se les seves pròpies pantalles o bé dibuixant-les al mòbil o bé sobre un paper i escannejant-les al telèfon.

Blitz és un joc de colla on cal ser molt ràpid per dir un exemple de la categoria que està descrita a la carta d’un adversari. Un bon joc per riure una estona.

Enigmas absurdos, editat per Edge, és un joc d’enveninar enigmes molt estranys. Hi ha diferents propostes de joc i pot convertir-se en un joc per passar tota una tarda en colla dient bestieses que seran recordades durant molt de temps.

Final kick és un videojoc per mòbil de Ivanovich games on els jugadors han de ser molt bons tirant penaltis. L’experiència de joc millora si els dos adversaris es troben a la mateixa sala.