Qui es mereix un joc?

Hi ha persones que són notícia perquè han desenvolupat un projecte cultural o social, perquè han fet un descobriment o perquè tenen una trajectòria que els han fet destacar de la resta. Des d’aquesta secció volem premiar-los de manera especial per la seva feina. I el nostre premi serà… un joc!

Cada cop presentarem un parell de persones i disposareu d’informació complementària per triar amb arguments. Al final de la secció anunciarem a qui enviarem el joc.

El joc d’avui, Modern Art, està relacionat amb l’art modern i per això els dos candidats tenen una relació molt estreta amb aquest món:

Víctor Fernández Clares i Martí Andiñach2CANDIDAT 1: Víctor Fernández Clares i Martí Andiñach, periodista i fotògraf responsables d’Amor a l’art, un espai de fotorreportatges a persones que estan vinculades a l’art. I com ells diuen, són fotorreportatges perquè és resultat és un compendi on la fotografia i el relat reflecteixen l’ànima dels artistes.

Enllaços per saber-ne més:

 

Entrevista amb el gaCANDIDAT 2: El president de la associació de galeristes d’art contemporani Art Barcelona, Joan Anton Maragall, perquè han creat un circuit d’art contemporani a Barcelona que uneix a 25 galeries i 11 espais museístics i d’exposició de la ciutat. El seu objectiu és apropar l’art al públic fent visible l’art contemporani i instal·lant un màstil de 2,53 metres d’altura davant dels lloc que formen part del circuit.

Enllaços per saber-ne més:

Procedència de les fotografies: