El joc d’en Roc: vols guanyar un lot de jocs?

Al Roc li agrada jugar, i seguint la tradició familiar ha preparat un joc perquè els infants i grans coneguin l’oferta de jocs i joguines en català. Al seu bloc ha creat cinc itineraris diferenciats per edats, a cadascun es demana als visitants que naveguin entre els webs de diferents fabricants per trobar unes informacions.

Aquest joc forma part de la campanya I tu, jugues en català?, a la que s’han adherit una quarantena de botigues de Barcelona. Cada botiga rep una capsa al voltant de la que es posen tots els jocs i les joguines que estan etiquetades en català. Aquesta capsa té una paraula secreta que vincula joc i llengua i que els participants hauran de descobrir desplaçant-se fins  una de les botigues adherides a la campanya.

El dia 2 de gener es sortejarà un lot de jocs i joguines en català per cada itinerari entre tots els participants.