Dos concursos per la Jocjoc de Tona

Diumenge vinent és la fira Jocjoc de Tona. L’organització s’ha inventat una moneda especial, el Jocjoc, uns bitllets que tenen curs legal durant el dia a qualsevol de les parades. Cada Jocjoc equival a 1€. I proposen dos concursos per aconseguir-los:

 

Concurs 1: penja i fotografia el cartell. Vols guanyar un lot de jocs valorat en 50€? Descarrega’t el cartell de la fira, imprimeix-lo i penja’l en un lloc públic (a un centre educatiu, a la porta d’una botiga, o un centre cívic…). Després fer-li una foto i envia-nos-la al facebook de la fira. Entre tots els participants sortejarem 50 Jocjoc amb el que podràs fer-te un bon lot de jocs.

Concurs 2: diccionari lúdic. Pots aconseguir 150 jocjoc que podràs bescanviar en qualsevol de les parades de la fira. Per aconseguir-ho, porta un full amb una paraula que et vingui al cap quan pensis en JOC i omple una butlleta amb les vostres dades. Amb totes les paraules rebudes farem un diccionari amb el que ens suggereix aquest mot.  A les 13 h sortejarem un lot de jocs valorat en 150 € entre totes les butlletes rebudes.

Us animeu a participar?