Ja queda molt poc per la fira Jocjoc de Tona

Des de fa onze anys que ho tenim a l’agenda marcat en corlor vermell. Però la Jocjoc aquest any és diferent: arriba plena de novetats, d’un enfocament diferent i de noves propostes. Vols que et fem cinc cèntims:

  • estrenem ubicació. Aquest cop hem traslladat tota la fira a un pavelló cobert amb calefacció. Ja pot fer fred, ploure o nevar, la Jocjoc aquest any estarà en un lloc segur, perquè tots els visitants puguin dedicar el dia només a jugar.
  • això suposa que canviem d’activitats. Aviat publicarem totes les activitats que hi podràs fer: campionats, tallers, parades de compra, i un munt d’activitats perquè puguin omplir el sarró i el magí de noves idees.
  •  totes les activitats duraran tot el dia. L’any passat vam rebre un munt de valoracions dels visitants a la fira. Algunes apuntaven al problema que suposava que algunes activitats duressin només una franja del dia. Així que gairebé totes ocuparan totes les hores.
Com ho veieu? Us animeu a venir? Si voleu saber-ne una mica més, podeu consultar  el web, seguir-nos al twitter o al facebook.